עונות מעבר מאפשרות לנו מפגשים מעניינים בין חומרי גלם - אז לקחתי את התירס, העגבניות, הפלפל והמנגו שמזוהים כל כך עם הקיץ וחיברתי אותם לעלים ירוקים מערוגות סתוויות לארוחת סלט משובחת, משביעה ומהירת הכנה.
.
צילום: ענת לשם
.
סלט בין הקיץ לסתיו
.
מה צריך?
.
חבילה פטרוזיליה
שליש חבילה כוסברה
שני חופנים נבטי חמניות
שמונה עגבניות שרי תמר חתוכות לרבעים
חצי מנגו חתוך לקוביות קטנות
שליש פלפל חריף קצוץ
גרגירים מקלח תירס אחד
חופן אגוזי קשיו
לימון
מלח
שמן זית
.
איך מכינים?
.
מערבבים יחד את כל המרכיבים.
.
ענת לשם - נטורופתית, בישול צמחוני וטבעוני, בעלת קליניקת מעגל החיים - מרחב נעים ומאפשר לטיפולים ופעילויות בתחומי הגוף, הנפש, היצירה וכל מה שבינהם.